پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاعرسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشمانداز 20 ساله کشور و برنامههای توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامهریزی برنامههای روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..
شماره تماس: 0743337251
مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل
سردبیر : سیده سحر حسینی
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: توانمندسازی جامعه اولویت اول معاونت اجتماعی است.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: توانمندسازی جامعه اولویت اول معاونت اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ امین اله بابویی ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، افزود: سلامت از چهار بعد معنوی، جسمانی، روانی و اجتماعی تشکیل شده که در بعد جسمانی سلامت، اقدامات بزرگی از ابتدای انقلاب انجام شد اما بعدهای اجتماعی و روانی کمتر مورد توجه قرار گرفت.
وی با اشاره به تشکیل معاونت اجتماعی در دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: سلامت امری بین بخشی است که تنها 25 درصد آن متوجه دانشگاه علوم پزشکی و حدود 75 درصد از سهم سلامت در گرو عملکرد سایر ادارات، سازمان های مردم نهاد و خود مردم است، بنابراین با ایجاد تعاملات اجتماعی بیشتر می توان به نتایج مطلوب دست یافت.
بابویی ادامه داد: بنابراین معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان برای اولین بار با تشکیل مجمع استانی سلامت به ریاست استاندار و حضور مدیران کل در بعد اجتماعی کردن سلامت اقدام نمود.
وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد تنها استانی است که در 8 شهرستان آن مجمع شهرستانی سلامت تشکیل شده است، اظهار داشت: همچنین این معاونت برای اولین بار با تشکیل شورای پیام گذاران سلامت جهت انتقال مفاهیم مرتبط با سلامت و ارتباط نزدیک به ادارات اقدام نمود.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان، برنامه های خود در این معاونت را در 4 محور سلامت و امنیت غذایی، سازمان های مردم نهاد، خیرین، آموزش و ارتقا سلامت عنوان کرد.
وی در ادامه گفت: معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان با برگزاری کارگاه های آموزشی، سمینارهای علمی و همایش های مختلف در جهت افزایش سواد سلامت عمومی تلاش نمود.
بابویی با تاکید بر استفاده از ظرفیت ائمه جمعه در بحث توجه به سلامت اجتماعی در مراسمات مذهبی و تربیون های نماز جمعه، یادآور شد: همایش های زن سالم، جامعه سالم، سرطان و راه های شناخت آن ونیز همایش تالاسمی از جمله برنامه های آموزشی معاونت اجتماعی در راستای ارتقا سواد سلامت جامعه بوده است.
تدوین برنامه جامع سلامت برای اولین بار در استان
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اقدامات این معاونت در راستای سلامت و امنیت غذایی، یادآور شد: در بعد اجتماعی کردن سلامت برای اولین بار مجمع استانی سلامت را تشکیل شد.
وی در ادامه ابراز داشت: از زمان تشکیل معاونت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی استان، در راستای مشارکت سازمان های مردم نهاد در امر سلامت، فعالیتهای مناسبی صورت گرفت و در سال جاری نیز برنامه های خوب و مؤثری در این راستا در نظر داریم که ان شاالله نتیجه ای در شأن مردم استان خواهد داشت.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان، به برخی دستاوردهای منحصر به فرد معاونت اجتماعی استان اشاره نمود و افزود: امروز مفتخریم که موفق به برگزاری 14 همایش بزرگ در جهت ارتقا سطح سواد بهداشتی جامعه شده ایم که خوشبختانه بازخوردهای مثبتی نیز در سطح جامعه هدف و مروجین حوزه سلامت جامعه در پی داشته است.
امین اله بابویی رسانه را بازوی قوی حوزه سلامت در جامعه دانست و اظهار داشت: این حقیقتی غیر قابل کتمان است و جهت بهره جستن از این پتانسیل، دانشگاه علوم پزشکی استان درصدد برگزاری کارگاه دو روزه ای جهت انتقال و ارتقا سواد سلامت اصحاب رسانه است.
وی با بیان این نکته که در ابتدای دوران تصدی معاونت اجتماعی تنها 4 سازمان مردم نهاد در سطح استان فعال بود، اذعان داشت: معتقدیم بخش خصوصی به ویژه سازمان های مردم نهاد که در بطن جامعه سیر می کنند و چارچوب های دست و پاگیر قانونی ندارند به ذاته می توانند چابک تر از بخش دولتی فعالیت نموده و بر پایه این یقین توانسته ایم تعداد سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت استان را به 18 سازمان برسانیم که بعضا سازمان های ملی است.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان اذعان داشت: با پیگیری رئیس دانشگاه و معاونت اجتماعی این دانشگاه، هر سازمان مردم نهاد با استقرار شعب خود در استان یک طیف خاص از بیماران و نیز معضل را پوشش داده و زمینه استقرار شعب برخی از سازمان های مردم نهاد نیز فراهم شده است.
بابویی گفت: یکی از ماموریت های ذاتی این معاونت ایجاد بستر در زمینه رفع معضلات اجتماعی بوده که با اشراف کامل اطلاعاتی، رصد و پایش نقاط ضعف و قوت، توانستیم با تنویر افکار خیرین، آنها را به سرمایه گذاری در بخش کمک رسانی و رفع معضلات سوق دهیم که گاها موجبات پیوند خیرین را به برخی سازمان های دولتی ایجاد نمودیم.
وی با اشاره به جذب 120 الی 130 میلیارد ریال از طریق خیرین، نقش دولت و نگاه ویژه ریاست دانشگاه را در توفیقات حاصله مهم عنوان کرد و افزود: خرید تجهیزات جهت خانه سلامندان، استقرار و اعزام دو دستگاه کلینیک سیار دندان پزشکی در استان، ایجاد برخی زیر ساخت ها، اعزام و استقرار 8 کاروان سلامت ارائه خدمات دندان پزشکی رایگان به 4500 نفر از جامعه روستایی استان، جمیع آمار های حوزه معضلات اجتماعی و نگاه ویژه به هزینه های درمانی و بهداشتی نیازمندان به خدمت تنها بخش کوچکی از حمایت های بی بدیل وزارت خانه متبوع و نهایتا ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان است.
وی در پایان ضمن تقدیر از پزشکان متخصص، دنداپزشکان، پزشکان عمومی و سایر متولیان امر کاروان های سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: آنچه تاکنون یاد شد، بدون روحیه ایثار و انفاق متولیان امر میسر نمی شد و خوشحالیم که با رایزنی های ریاست محترم دانشگاه و نگاه خیرخواهانه همراهان، امروز با افتخار گزارش عملکرد خود را ارائه می دهیم.142-5-8-15
انتهای پیام